Visualització de contingut web

Declaracions Institucionals

Font: oficina del Secretariat del Consell
Data de creació: març 2019
Periodicitat: cada vegada que es produïsca una modificació
Data d'actualització: desembre 2019

« Ves enrere

Declaració institucional amb motiu del Dia internacional de la infermera

Declaració institucional amb motiu del Dia internacional de la infermera

Órgan: Consell

Data: 11/05/2018
Localitat: VALÈNCIA

Temes: Infermeria, sanitat ;


Text:

 

El paper de la infermeria en el sistema sanitari és fonamental. La capacitat dels seus professionals i el tracte humà que dispensen, des de la seua proximitat al pacient, constitueixen factors indispensables en la qualitat de l'assistència. En aquest context, el Dia de la Infermera suposa una immillorable ocasió per a reivindicar la seua labor i posar en valor el seu reconeixement social.

Per a aquest Consell, com a responsable de la gestió pública, la concreció d'aquest reconeixement passa per ampliar el nombre de professionals i consolidar les seues condicions laborals. Tots dos objectius ja s'han plasmat a través de les ofertes d'ocupació pública i les accions dirigides a la reducció de la temporalitat.

No obstant açò, quan es tracta de garantir el dret a la salut, que és el ben més preuat de la persona, no hi ha límits per a perseverar en la millora de la qualitat.

En conseqüència, aquest Consell es compromet a seguir enfortint la sanitat pública amb l'assignació dels recursos necessaris perquè el sistema estiga a l'altura dels valencians i valencianes. En el seu nom doncs, es reitera la gratitud a les infermeres i infermers que, dia a dia, posen la seua vocació, dedicació i coneixements al servei de la ciutadania.